Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil

biosilk-hydrating-therapy-maracuja-oil

1. Voordat je het gebruikt….

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil wordt vooral aangeraden voor droog, beschadigd, kleurbehandeld en lang haar. De belangrijkste taak is hydrateren, regenereren en versterken. Het zit in een flesje van 15 ml zonder bijgevoegde applicator. De verpakking is beveiligd met alleen een plastic zegel en dopje.

De cosmetica is breed verkrijgbaar; je kunt het kopen bij een drogisterij, kleine cosmeticawinkel of zelfs bij de discounter.

2. Ingrediënten

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil bevat olie van passievrucht – een exotisch fruit dat in Zuid-Amerika groeit. Deze plant is rijk aan omega-6 vetzuren en vitamines A, K en E. Het is perfect voor de verzorging van de huid van het gezicht, het lichaam, het haar en de nagels. Wat interessant is, is dat je in Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil geen alcoholen of andere stoffen vindt die je lokken kunnen uitdrogen. In tegenstelling; deze cosmetica bestaat uit eiwitten en siliconen die voedende en beschermende eigenschappen bieden.

3. Effecten en eigenschappen

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil heeft hydraterende en voedende eigenschappen. Het regenereert gespleten puntjes, maakt slierten glad en glanzend. De cosmetica vergemakkelijkt styling ook. Dankzij de inhoud van vitamines en andere actieve ingrediënten, verbetert het de algehele conditie en verschijning van het haar. Daarbij ruikt het geweldig en kan het een minder dure vervanging zijn voor hoogwaardige producten met dezelfde effecten en eigenschappen.

4. Applicatie

Helaas is Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil niet uitgerust met een applicator. Daarom, terwijl je het gebruikt, wees dan voorzichtig dat je niet te veel van het product verspilt. Gebruik het voor en na de shampoo op droog of vochtig haar. Zorg ervoor dat je het inwrijft vanaf de middenlengte naar beneden en richt je op de haarpuntjes. De verpakking is erg klein, daarom zul je het elke twee maanden opnieuw moeten kopen.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil heeft een heel lekkere geur. Je kunt de exotische aroma van passievrucht ruiken. Echter, het is geen doeltreffend product – een flesje bevat slechts een paar ml. Het heeft een delicate formule dat geen zware laag op het oppervlak van het haar achterblijft.

Waarom houd je van Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil?

  • het hydrateert, regenereert en versterkt
  • bevat exotisch fruit van de passiebloem
  • zeer lekkere geur
  • lichtgewicht consistentie dat het haar niet bezwaart
  • makkelijk verkrijgbaar

Waarom houd je niet van Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil?

  • flesje zonder verstuiver/applicator
  • niet erg doeltreffend
  • de effecten gaan maar kort mee
  • kleine hoeveelheid zorgt ervoor dat je elke twee maanden een nieuw flesje moet kopen
  • bij veelvuldige aankopen stijgt de prijs.