Dove Pure Care Dry Oil

dove-pure-care-dry-oil

1. Voordat je het gebruikt….

Dove Pure Care Dry Oil wordt aanbevolen voor alle haartypes. De belangrijkste eigenschappen van de cosmetica zijn: voedend, beschermend, geeft zachtheid. Er zit 100 ml in een flesje en is uitgerust met een zeer kleine pomp.

Het product is beschikbaar in elke drogisterij.

2. Ingrediënten

Kokosolie, zoete amandelolie, zonnebloemolie, palmolie en macadamia-olie zijn de meest belangrijke bestanddelen van het product. Zij zorgen voor alle haar- en hoofdhuidtypes. Ze kunnen echt wonderen verrichten. Echter, mensen met een gevoelige hoofdhuid en extreem beschadigd haar moeten Dove Pure Care Dry Oil niet gebruiken. Aan het begin van de lijst van bestanddelen kun je paraffinewas vinden dat de werking van talgklieren kan verstoren en irritatie kan veroorzaken. Het product bevat ook siliconen, alcoholen en parfum.

3. Effecten en eigenschappen

Dankzij Dove Pure Care Dry Oil wordt jouw haar gevoed, zacht en glad. Ondanks de aanwezigheid van paraffine, heeft het een lichtgewicht formule dat geen vettig laagje achterlaat op het oppervlak van de lokken. De cosmetica beschermt het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke externe factoren evenals mechanische en chemische schade. Als je dit product regelmatig gebruikt, kun je spectaculaire resultaten verwachten.

4. Applicatie

Ten eerste neem je drie tot vier dosissen van de cosmetica in de palmen van je handen en wrijf je om het te verwarmen. Vervolgens verdeel je het gelijkmatig op schoon haar. Begin vanaf de middenlngte naar beneden en richt je op de puntjes. Daarna föhn en style je zoals je wilt. Als je cosmetica in je ogen terechtkomt, spoel het dan onmiddellijk uit met koud water. Je kunt Dove Pure Care Dry Oil ook op een andere manier gebruiken. Breng het aan voor het gebruik van shampoo om je lokken te voeden. Na ongeveer 30 minuten uitspoelen en je slierten wassen. Om te hydrateren en weerbaarheid te bieden, breng je het aan op schone lokken. Gebruik het product op een dagelijkse basis of als toevoeging aan maskers en conditioners om je haar te versterken.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

De geur van Dove Pure Care Dry Oil is heel intens en kan sommige gebruikers irriteren. De consistentie is lichtgewicht en wordt snel opgenomen. Het bezwaart het haar niet en plakt het niet samen. Het product is heel doeltreffend – een verpakking is genoeg voor bijna een jaar gebruik.

Waarom houd je van Dove Pure Care Dry Oil?

  • voedt en beschermt beschadigd haar
  • biedt glans en zachtheid
  • bevat kokosolie, zoete amandelolie, zonnebloemolie, palmolie en macadamia-olie
  • verscheidenheid van gebruik
  • zeer doeltreffend gebruik
  • lichtgewicht consistentie, snel opgenomen

Waarom houd je niet van Dove Pure Care Dry Oil?

  • paraffine kan irriteren
  • irriterende geur
  • alleen regelmatig gebruik kan de gewenste resultaten geven