Isana Professional Haare Oil Care

isana-professional-haare-oil-care

1. Voordat je het gebruikt….

Isana Professional Haare Oil Care wordt aanbevolen voor de verzorging van droog haar met gespleten puntjes. De cosmetica maakt de lokken glad en voorkomt verdere schade. Het zit in een flesje van 200 ml. De verpakking is uitgerust met een gemakkelijk te gebruiken pomp.

De olie kan worden gekocht in elke drogisterij of schoonheidssalon.

2. Ingrediënten

De hoofdingrediënten van Isana Professional Haare Oil Care zijn arganolie, sheaboter. Arganolie bevat natuurlijke antioxidanten, heeft regenerende en voedende eigenschappen. Sheaboter heeft sterk hydraterende eigenschappen en wordt aanbevolen voor de verzorging van laag poreus haar, niet droog haar met gespleten puntjes. Als je dit product onjuist gebruikt, kan het meer kwaad dan goed doen.

3. Effecten en eigenschappen

Isana Professional Haare Oil Care regenereert en hydrateert de haarpuntjes en voorkomt verdere schade. Het biedt glans en gladheid. Daarbij beschermt het product de haarpuntjes tijdens het föhnen, stijlen en krullen. Als je het regelmatig gebruikt, zullen frequente haarstylingbehandelingen geen gevaar zijn voor je lokken. Verder kan het product de hoofdhuid en slierten vettig maken, daarom is het beter om het niet voor alles te gebruiken. Helaas verbetert Isana Professional Haare Oil Care de algehele conditie van de hoofdhuid niet en biedt het geen diepe voeding, maar slechts een directe, tijdelijke bescherming.

4. Applicatie

Het gebruik van Isana Professional Haare Oil Care is heel gemakkelijk. Het flesje is uitgerust met een pomp. Het product moet worden aangebracht in kleine hoeveelheden – te veel van de cosmetica kan het haar vettig maken. De producent raadt daarom aan om het over de gehele lengte van het haar en op de haarpuntjes te gebruiken. Bewaar het op een schaduwrijke plaats om het te beschermen tegen direct zonlicht. Bovendien is er geen nood om je zorgen te maken als je restjes ziet onderaan het flesje. Het is een volledig normale verschijning in verband met de inhoud van oliën.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

Isana Professional Haare Oil Care is genoeg voor een behandeling van een jaar. Het heeft een semi-vloeibare consistentie die gemakkelijk te verdelen is over het haar. Helaas, de onaangename geur kan sommige gebruikers afschrikken.

Waarom houd je van Isana Professional Haare Oil Care?

  • het beschermt de haarpuntjes
  • het bevat arganolie en sheaboter
  • gemakkelijke applicatie
  • het is doeltreffend

Waarom houd je niet van Isana Professional Haare Oil Care?

  • het kan je hoofdhuid en haar vettig maken
  • onaangename geur
  • werkt tijdelijk
  • biedt geen complexe verzorging
  • indien niet goed opgeborgen (beschermd tegen het felle zonlicht) kan het zijn waardevolle eigenschappen verliezen