Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

kardashian-beauty-black-seed-dry-oil

1. Voordat je het gebruikt….

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil wordt aanbevolen voor droog, beschadigd, lang en kleurbehandeld haar. De belangrijkste eigenschappen van de cosmetica zijn onder andere: glad maken, irritatie verzachten, regenererend en hydraterend. Een verpakking bevat 15 ml van de cosmetica. De fles is niet uitgerust met een applicator.

De olie kan online en bij vele parfummeriën worden gekocht.

2. Ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt van de cosmetica van de zusters Kardashian is zwart zaadolie. De unieke preparatie bevat omega-3, omega-6, omega-9 vetzuren, vitamine E, betacaroteen, biotine, microvoedingsstoffen en antioxidanten. Bovendien biedt zwart zaad helende eigenschappen. Het wordt gezegd dat het roos geneest en overtollige talgafscheiding vermindert. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil bevat ook natuurlijk zijde, siliconen, verzachtende middelen, kleurstoffen en geurstoffen.

3. Effecten en eigenschappen

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil biedt regenererende en verzachtende effecten – het bouwt beschadigde lokken opnieuw op en dicht de cuticula. Het geeft ook glans, hydratatie en weerbaarheid. Het haar is veel gemakkelijker te kammen en stylen zoals je altijd al wilde. De cosmetica wordt snel geabsorbeerd en laat geen olie-achtige laag achter op het haaroppervlak. Het voorkomt gespleten puntjes, kroezing en staticiteit. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil helpt om roos te overwinnen en verlicht eventuele hoofdhuidirritaties.

4. Applicatie

Het gebruik van Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil is uiterst gemakkelijk, ondanks het feit dat het flesje niet is uitgerust met een verstuiver. Als je wilt dat jouw haar zijdezacht en glanzend is, gebruik de cosmetica dan na het gebruik van shampoo en de föhn. Als je wilt dat jouw haar wordt gehydrateerd, wrijf het dan in je slierten na het wassen maar voor het gebruik van een föhn. Bovendien, onthoud dat je het voor elke applicatie moet opwarmen in de palmen van je handen. Verder zal deze kleine verpakking (slechts 15 ml) niet lang meegaan. Na twee tot drie maanden zul je nog een flesje moeten kopen.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

Wat betekent het dat Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil een droge olie is? Zo’n product wordt snel geabsorbeerd en biedt glans zonder een plakkerige laag achter te laten. Slechts een druppel van het product is genoeg voor een enkele applicatie. Als je het op deze manier gebruikt, gaat het product langer mee. Als het gaat om de geur – het is ontworpen door de zusters Kardasian.

Waarom houd je van Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil?

  • het regenereert, hydrateert en verlicht hoofdhuidirritatie
  • bevat zwart zaadolie
  • het is een droge olie
  • het wordt snel geabsorbeerd

Waarom houd je niet van Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil?

  • kleine inhoud
  • het is niet doeltreffend
  • als je betere resultaten wilt bereiken, moet je nog een flesje kopen
  • alleen beschikbaar bij de grote parfumerie en online