L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

1. Voordat je het gebruikt…

L’Oreal Mythic Oil wordt aanbevolen voor de verzorging van alle haartypes. De belangrijkste taak is het bieden van glans, gladheid en voorkomen van kroezing. Een flesje bevat 100 ml van het product. De verpakking is uitgerust met een gemakkelijk te gebruiken pomp.

De cosmetica is beschikbaar in de meeste drogisterijen of online winkels.

2. Ingrediënten

Avocado-olie en druivenpitolie zijn de twee meest belangrijke bestanddelen van L’Oreal Mythic Oil. De eerste wordt vaak de olie van zeven vitamines genoemd. Het biedt voedende, hydraterende en regenerende eigenschappen. Avocado-olie behandelt zowel het haar als de hoofdhuid. Het versterkt de haarzakjes en voorkomt overmatig haaruitval. Het tweede bestanddeel – druivenpitolie – is een natuurlijke antioxidant. Het verzacht, versterkt en voedt de hoofdhuid. Bovendien, de oliën in L’Oreal Mythic Oil bevatten vetzuren: omega-3 en omega-6. Deze stoffen hebben een gunstige invloed op de conditie van de hoofdhuid. Verder bestaat het product ook uit siliconen en geurstoffen.

3. Effecten en eigenschappen

L’Oreal Mythic Oil biedt veelzijdig gebruik. Tijdens de eerste applicatie voedt het zowel de lokken en hoofdhuid. Het voorziet de slierten van een gezonde glans en maakt dat ze er mooier uitzien. De cosmetica temt onhandelbare lokken en vergemakkelijkt styling. L’Oreal Mythic Oil hydrateert de hoofdhuid, het haar, versterkt de haarzakjes en voorkomt haaruitval. Dankzij vitamines en mineralen in het product wordt jouw haar gezond en prachtig. Het haar zal zijdezacht zijn.

4. Applicatie

L’Oreal Mythic Oil gebruiken is heel gemakkelijk. Het product kan worden aangebracht op droog of nat haar. Als jouw haar dik en lang is, gebruik dan een of twee dosissen. Als je dunne en korte slierten hebt, breng dan de halve dosis aan. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig over je gehele haar verdeelt en wrijf het in de puntjes. Zodra de cosmetica is geabsorbeerd, föhn en style je je haar zoals gewoon. Bovendien, je kunt de cosmetica ook aanbrengen op de haarpuntjes om ze te beschermen tegen uitdroging en verdere schade.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

L’Oreal Mythic Oil heeft een semi-vloeibare consistentie die het haar niet overbelast. Het product is heel doeltreffend – een flesje is genoeg voor meerdere maanden van regulier gebruik. De cosmetica heeft een lichte bloemengeur die kort na het aanbrengen vervliegt.

Waarom houd je van L’Oreal Mythic Oil?

  • Biedt weerbaarheid
  • Temt onhandelbare, kroezige en statische lokken
  • Bevat oliën rijk aan vitamines en mineralen
  • De olie kan worden aangebracht op droog en vochtig haar
  • De formule bezwaart het haar niet
  • Het product is doeltreffend
  • Het heeft een lichte en aangename geur
  • Beschikbaar in elke drogisterij

Waarom houd je niet van L’Oreal Mythic Oil?

  • De geur zou langer mogen meegaan