Macadamia Healing Oil Treatment

macadamia-healing-oil-treatment

1. Voordat je het gebruikt…

Macadamia Healing Oil treatment is ontworpen voor de verzorging van beschadigd haar dat geen glans heeft. De belangrijkste taken van het product zijn: glans en hydratatie bieden, regeneratie, voeding en zachtheid. Een verpakking bevat 125 ml vloeistof. Het flesje heeft een zeer comfortabele en gemakkelijk te gebruiken verstuiver.

Je kunt het product bestellen via de officële website of in vele online winkels.

2. Ingrediënten

Zoals de naam van het product aangeeft, is het belangrijkste ingrediënt macadamia-olie. Het biedt verjongende, regenererende, voedende en verfraaiende eigenschappen. Het tweede zeer belangrijke ingrediënt is arganolie. Het is waarschijnlijk niet nodig om de gunstige eigenschappen te omschrijven omdat elke haarmaniak deze goed kent. De olie bevat vitamine A en E, squaleen en natuurlijke zonnebrand. Bovendien bestaat het product ook uit verzachters, siliconen, geurstoffen en kleurstoffen.

3. Effecten en eigenschappen

Macadamia Healing Oil treatment heeft regenererende en voedende eigenschappen. Het biedt ook zachtheid en glans. De cosmetica vergemakkelijkt kammen en maakt het haar gemakkelijker te stylen. Daarbij, dankzij de lichtgewicht formule, bezwaart het het haar niet en wordt het gemakkelijk opgenomen. Macadamia Healing Oil treatment voorkomt dat kleurbehandeld haar vervaagt en verlengt de duurzaamheid van een verf. Bovendien beschermt het product de lokken en hoofdhuid tegen schadelijke zonnestraling en reduceert het de droogtijd.

4. Applicatie

Het gebruik van Macadamia Healing Oil treatment is zeer snel en gemakkelijk. Breng simpelweg een kleine hoeveelheid van de cosmetica aan op droog of vochtig haar. Om het product gelijkmatig te verdelen, kam je je haar met een grove kam. Je kunt ook wat olie aanbrengen aan jouw favoriete haarmasker of conditioner. Op deze manier zul je de effecten van alle producten verbeteren. Bovendien, als je er zeker van wilt zijn dat de verf jouw gehele haar gelijkmatig bedekt, gebruik je ook Macadamia Healing Oil treatment.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

Macadamia Healing Oil treatment heeft een olie-achtige en dikke, ietwat zware consistentie. Het is heel doeltreffend; een flesje is genoeg voor meer dan zes maanden regelmatig gebruik. De zoete en aangename geur gaat niet lang mee op het haar. Daarom zullen mensen met een gevoeligheid voor aroma’s dit kenmerk zeker waarderen.

Waarom houd je van Macadamia Healing Oil treatment?

  • het regenereet, hydrateert en voedt haar
  • het maakt lokken glad en geeft glans
  • het bevat macadamia-olie, rijk aan vitamines en mineralen
  • het bevat natuurlijk zonnebrand
  • het is heel doeltreffend

Waarom houd je niet Macadamia Healing Oil Treatment?

  • het is te olie-achtig en dik
  • de zoete geur kan gevoelige mensen irriteren