Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase

gliss-kur-ultimate-color-bi-phase

1. Voordat je het gebruikt….

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase olie is ontworpen voor kleurbehandeld haar dat glansloos is. Het product biedt kleurbescherming en voorkomt beschadigende effecten van zonnestraling. Het heeft een capaciteit van 100 ml. De cosmetica heeft een lichtgewicht formule die moet worden aangebracht op het haar met het gebruik van een speciale verstuiver.

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase kan worden gekocht bij vele drogisterijen en online winkels.

2. Ingrediënten

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase bevat abrikozenpitolie. Het is rijk aan kalium, vezels, vitamines A, C, E en olie- en linolzuur. Stoffen die erin zitten hebben helende en verfraaiende eigenschappen. Onder de actieve ingrediënten vind je ook: alcoholen, glycerine, keratine, melkzuur en andere stoffen, zoals kleur- en geurstoffen. Desondanks, mensen met een gevoelige hoofdhuid moeten dit product niet gebruiken vanwege de glycerine.

3. Effecten en eigenschappen

De bifase-olie biedt bescherming. Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase behoudt de natuurlijke haarkleur en de kleur door verven. Niet alleen verbetert het de tint van de natuurlijke en kunstmatige kleur, het zorgt ook voor een gezonde glans. Daarbij versterkt de cosmetica de structuur van de lokken en verzacht het het oppervlak. Bovendien bevat Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase zonnebrand, dat de slierten beschermt tegen schadelijke uva-/uvb-straling en beschermt tegen uitdroging en hoofdhuidirritatie.

4. Applicatie

Zoals de naam aangeeft, is Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color een bifasecosmetica. Daarom moet je onthouden dat je het flesje goed schudt voor elke applicatie. Zorg ervoor dat beide fasen samenvoegen. Spray het product op jouw lokken (ofwel droog of vochtig) vanaf een afstand van ongeveer 15 cm. Het product zal glans geven en langer op het oppervlak achterblijven. Echter, als de cosmetica in de ogen terechtkomt, moet je deze onmiddellijk uitspoelen met lauw water – op deze manier voorkom je irritaties. Bewaar Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase op een donkere plek om de waardevolle eigenschappen te behouden.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase heeft twee delen. De lichtere laag is wit en blijft bovenop de tweede, zwaardere en kleurloze laag drijven. De cosmetica gaat ongeveer zes maanden van gebruik mee. Het heeft een lekkere, aangename, niet-irriterende geur die kort na het aanbrengen vervliegt.

Waarom houd je van Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase?

  • beschermt de haarkleur
  • beschermt het haar tegen schadelijke uv-straling
  • bevat abrikozenpitolie
  • bifaseproduct
  • aangename geur

Waarom houd je niet van Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase?

  • bevat glycerine dat irritaties of overmatige talgafscheiding kan veroorzaken
  • kan je ogen irriteren
  • het geeft geen voeding en versterking van de binnenste haarstructuur
  • werkt alleen op het haaroppervlak