Davines OI Oil

davines-ol-oil

1. Voordat je het gebruikt….

Davines Ol Oil is bedoeld voor mensen met dof haar met gespleten puntjes. De belangrijkste taak van het product is om de glans te herstellen, de lokken te voeden, verzachten en beschadigde puntjes te regenereren. Een flesje bevat 135 ml van de cosmetica. De verstuiver is niet erg handig in gebruik.

Davines Ol Oil kan online worden gekocht.

2. Ingrediënten

Davines Ol Oil bestaat uit siliconenoliën en roucou-olie. De eersten zorgen voor een laag op het oppervlak van de lokken die beschermen tegen hoge temperaturen, vervuiling, onzuiverheden en andere schadelijke stoffen. Roucou-olie biedt regenererende en anti-vrijeradicaleneigenschappen. Het verbetert de natuurlijke haarkleur, biedt weerbaarheid en voorkomt vroegtijdig grijs worden. De samenstelling bestaat ook uit siliconen, uv-filters en geurstoffen.

3. Effecten en eigenschappen

Davines Ol Oil zorgt voor beschadigd haar. Het zorgt voor glans en gladheid. Hierdoor worden de lokken zacht. Het product voorkomt klitten en vergemakkelijkt kammen en styling. Het laat ook geen kroezing of staticiteit toe. Dankzij de inhoud van antioxidanten beschermt Davines Ol Oil je haar en hoofdhuid tegen vrije radicalen, schadelijke zonnestraling, onzuiverheden en overige milieuvervuiling. Wat interessant is, is dat de verpakking van het product opnieuw verwerkt kan worden.

4. Applicatie

Het gebruik van Davines Ol Oil kan wat problemen veroorzaken. Waarom? De applicator is erg klein en je moet het flesje schuinhouden om de cosmetica eruit te krijgen. En hoe breng je het aan op je slierten? Het liefst wordt het product gebruikt voor het föhnen en stylen na het gebruik van shampoo. Echter, je kunt het ook aanbrengen op droog haar. Op deze manier worden jouw haar en vooral de puntjes beschermd tegen hoge temperaturen. Breng elke avond een paar druppels van het product aan voor het slapengaan.

5. Consistentie, doeltreffendheid en geur

Davines Ol Oil heeft een lichtgewichtformule die het haar niet bezwaart en snel wordt geabsorbeerd. Het is een zeer doeltreffende cosmetica – genoeg voor zes maanden behandeling. Hoe omschrijf je de geur? Het is nogal uniek, je kunt vanille en de zoete aroma van anattobloemen ruiken.

Waarom houd je van Davines Ol Oil?

  • het regenereert en voedt de haarpuntjes
  • verzacht en biedt glans
  • bevat siliconen, roucou-olie en uv-filter
  • het heeft een lichtgewicht formule die de lokken niet overbelast
  • het product is doeltreffend
  • het heeft een lekkere geur

Waarom houd je niet van Davines Ol Oil?

  • de applicatie kan problematisch zijn
  • kleine, ongemakkelijke applicator